Table of Contents

Menukeuze "Bewaren"


Details

De menu-optie “Bewaren” werkt op twee manieren, afhankelijk van de initiële situatie:

  1. Wanneer je een bestaande job opent en wijzigt, en vervolgens Bewaren kiest, dan wordt de gewijzigde versie van het bestand onmiddellijk bewaard onder dezelfde bestandsnaam.

  2. Wanneer je een nieuwe job gecreëerd hebt dan zal Symmetry een Save Layout venster openen, zoals hiernaast afgebeeld. In dat venster heb je meerdere keuzemogelijkheden ter beschikking:

    • (1) Je kiest de Locatie waar je je bestand wilt opslaan. De standaard map om jobs in Symmetry te bewaren heet “Job files” en is terug te vinden onder de Symmetry-map (C:\Symmetry\Job files), maar je kunt navigeren door alle mappen op je computer of netwerk en eender welke map kiezen die voor jou toegankelijk is. Je kunt daar zowel het vervolgkeuze menu voor gebruiken dat je opent met het pijltje naar de mapnaam (“Job Files” in ons voorbeeld), of via één van de iconen aan de linkerkant: “Snelle Toegang”, “Bureaublad”, “Bibliotheken” enz. 1)

    • (2) Je voert de bestandsnaam van je keuze in voor het nieuw aangemaakte jobbestand.

    • (3) Onder Commentaar – het drieregelige veld onderaan het scherm – voeg je de informatie toe die je samen met het bestand wilt bewaren. Die informatie kan later helpen om het juiste bestand terug te vinden of om extra informatie op te slaan (de freesbreedte, de aard en de kleur van het graveermateriaal, enz.)

Noten

1)
Hou er rekening mee dat het lijstje met iconen aan de linkerkant verschillend kan zijn, afhankelijk van je computer- en netwerkconfiguratie.